Συνάντηση 11ης Σεπτεμβρίου 2017. Μαραθώνας (Κτήμα Σκαφίδα) .

Είναι απόγευμα η ώρα 5 και ο καιρός από “χλιαρός” γίνεται κάπως πιο δροσερός ˙ γύρω – γύρω μας εγκαταστάσεις με καλλιέργειες κηπευτικών , από αυτά που ομορφαίνουν υγιεινά τα γεύματά μας . Βρισκόμαστε στον Μαραθώνα, όπου σήμερα , 11 Σεπτεμβρίου 2017, η παρέα μας τής «Βηθεσδά» ύστερα από πρόσκληση τής κας. Άννας Σκαφίδα έχουμε έλθει στο φιλόξενο “Κτήμα Σκαφίδα” για την Σεπτεμβριάτικη συνάντησή μας . Η όποια απόσταση χρειάζεται να διασχίσουμε, υπερκαλύπτεται από την ικανοποίηση που εισπράττουμε από το θαυμάσιο φυσικό περιβάλλον και από την όμορφη αναστροφή που υπερτερούν .

bdr

 

Η αποψινή σύναξή μας διανθίζεται από την παρουσία τού “μουσικού συνόλου” που απαρτίζεται από τον πατέρα Χρίστο (στα πλήκτρα) και δύο παιδιά του (τραγούδι – ακορντεόν και βιολί) ˙ προς το τέλος τραγούδησε μαζί τους και ο σύζυγος τής κας Άννας, Κώστας Σκαφίδας, ο οποίος μάλιστα έχει μακρά επιτυχή θητεία στο λαϊκοδημοτικό τραγούδι .

bty

Οι κυρίες, φίλες και μέλη τής “Βηθεσδά” , που εδώ και κάμποσα χρόνια (ξεκινώντας από τις συναντήσεις μας στον Προφήτη Ηλία Νέας Μάκρης) έχουν οργανώσει ομάδα υποστήριξης (“επιμελητείας”) των συναντήσεών μας αυτών, έδωσαν πάλι τον καλύτερο εαυτό τους μαζί με την οικογένεια Σκαφίδα και όλα ήσαν άφθονα και νόστιμα . Απόδειξη τού πόσο ωραία περνούσαμε είναι και το ότι, ενώ είχαμε προγραμματίσει να φύγουμε στις 7 μ.μ., η παραμονή μας παρατάθηκε μέχρι τις 8 το βραδάκι . Και ευχαριστημένοι από την χαρωπή και εύθυμη συναναστροφή, που ζήσαμε τούτην την βραδιά , χωριστήκαμε γι απόψε , προσβλέποντας στην νέα συνάντησή μας , η οποία έχει ορισθεί για τις 15 τού επομένου μήνα, συν Θεώ , στο σπίτι μας , στην Κάντζα.

Κρίτων .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.